About

Hi,I'm Leoni 

PicturePeople_BW.jpg

Leoni Huisman

Ik ben een allround creatieve, schrijver en lecturer, werkend in de fashion industrie. De afgelopen 18 jaar werkte ik als Brand Creatieve en Head of Styling bij G Star RAW. Ik was verantwoordelijk voor creatief, styling & strategisch beleid. Ik heb aan interessante collecties gewerkt, ontzettende veel mooie shoots, shows, campagnes en events mogen doen. Ik heb samen gewerkt met de meest inspirerende fotografen (oa: Anton Corbijn & Ellen von Unwerth), de meest bijzondere en talentvolle mensen ontmoet (Pharrell Williams, Lily Cole, Liv Tyler etc), de meest fantastische reizen gemaakt.  En de meest toffe projecten gedaan. Yes, I’m blessed person!

Maar ondertussen knaagde er ook iets. Iedereen weet dat de mode-industrie een vervuilende industrie is. Als onderdeel van deze branche voel ik me verantwoordelijk om iets te doen. Uiteindelijk richt ik me op 3 zaken; 

De duurzame toekomst: ik geef les aan de nieuwe generatie Fashion & Branders op het AMFI.  De duurzame bedrijven: Ik ben een consultancy gestart waarbij ik creatieve, strategische & branding adviezen geef aan duurzame start- ups, fashion en lifestyle merken. De eind consument: ik schreef het boek ‘De capsulegarderobe‘ en geef consults, workshops en lezingen hierover. De capsule methode die ik heb ontwikkelt is simpel: koop minder kleding en zie er meer stijlvol uit. Ik maak gebruik van mijn vak kennis en deed twee jaar lang onderzoek naar het winkel-, koop- en styling gedrag van vrouwen. Zij hielpen mij om mijn methode te finetunen. In het boek vind je het uitgebreide verhaal over capsules, tips, tricks en nog veel meer achtergrond  informatie. Op deze site leg ik de methode en het stappen plan verkort uit. Gewoon, omdat ik iedereen de voordelen van 'minder kleding en er goed uit zien' gun.

Enjoy browsing! 

Love Leoni

Note: mocht je meer over mij willen weten, kijk op mijn website leonihuisman.com of neem contact met me op.

Het boek 'de Capsulegarderobe'  ISBN 9789402315868 kan je hier of hier of hier bestellen of koop het bij je lokale boekhandel.

Let's Work Together :)