Workshops 
&
Consults

Workshops & Consults

Yes, je hebt de site bestudeert of het boek gelezen en je hebt er zin. Je wilt ook een capsule. Maar je wilt ook wat persoonlijk advies of je hebt nog wat hulp nodig. Dat kan! Je kunt kiezen uit een workshop of een consult. Er zijn meerdere consults mogelijk. Voor sommige consults is het handig als je mijn boek hebt gelezen, voor sommige niet of je boekt gewoon een workshop. Hieronder lees je meer.

11nov_lookstill.jpg

The Early Bird - Consult 

Bedoeld voor iedereen die het boek heeft gelezen, maar bij wie het opbouwen van een capsule garderobe nog niet lukt.  Soms weet je misschien niet wat je lievelingsoutfit is, of je weet niet wat je goed staat, of je vindt kiezen moeilijk. Kortom het kan van alles zijn. Samen gaan we kijken waar je tegen aan loopt. Ik geef je advies op maat, je hoort wel keuzes je kunt maken, je krijgt styling tips, aanbevelingen in wat bij je past en je leert welke items makkelijk combineren.  

 

Dit is een online consult. Het privé consult duurt ca 40 min en kost € 45,-

 

Note: Als je het boek niet hebt gelezen, maar je wilt wel advies kijk dan even bij mijn workshops.

The Connaisseur - Consult

Voor iedereen die al een capsule heeft opgebouwd maar toch nog tegen dingen aan loopt. Dit kan van alles zijn. Je blijkt maar de helft van je capsule te dragen, je weet opeens niet meer wat je nog voor andere combinaties kunt maken, je hebt moeite met je schoenen te selecteren. Of je wilt juist 

dieper op je capsule ingaan en ook je tassen, accessoires en sportkleding meenemen, etc. Dit consult is dus voor iedereen die net iets meer kennis wil opdoen. Je krijgt van mij persoonlijk advies, we kiezen nieuwe combinaties voor je uit, je krijgt inzicht in je koopgedrag, je leert nog beter wat bij je past en hoe jij je toekomstige capsules kunt invullen.

 

Dit is een online consult. Het privé consult duurt ca 40 min en kost € 45,-

30nov_ScarfHR.jpg
06jan_capsule.jpg

The Capsule Closet Consult

 

Of je nu wel of niet het boek hebt gelezen, je wilt gewoon een capsule garderobe. En het liefst nu! Dat kan. Ik kom bij je thuis en we bouwen samen een capsule garderobe die bij jou aansluit. Ik luister naar waar je van houdt en geef je advies in wat bij je past. We ruimen samen je kast op, je krijgt styling tips, je leert combineren, je krijgt inzicht in je koop- en kleedgedrag, je leert wat goede investeringen zijn. Aan het einde van dit consult heb jij een mooi opgeruimde kast en een paar dagen erna ontvang je een document met inzichten en advies op maat. 

 

Dit is een fysiek consult. Het privé consult duurt ca 2,5  à 3 uur  en kost € 275,-

 

Note: vanwege COVID en mijn eigen veiligheid kan dit consult tijdelijk niet worden geboekt.. 

Workshops

Ben je niet zo’n lezer, maar wil je wel een capsule garderobe? Dan kun je ook een online workshop boeken. In een groep zitten 5 à 6 personen. Je krijgt uitleg over hoe je een capsule garderobe opbouwt, je maakt van te voren huiswerk en we nemen dit met de groep door. Je krijgt style advies en inzicht in je koop- en kleedgedrag. Je kunt deze workshop voor jezelf boeken, maar je kunt het ook met een groep vriendinnen of collega’s boeken. Is je groep groter dan 6 mensen? Neem dan even contact met me op en samen bespreken we de mogelijkheden.

 

Dit is een online workshop. De workshop kost €75,- per persoon en duurt ca 2,5 uur. 

 

Note: ik hanteer de regels van RIVM, dat betekent dat deze workshop alleen online te boeken is. Mochten de maatregelen veranderen dan zal deze workshop ook weer fysiek worden gegeven.

05dec_BookC.jpg
Let's Work Together :)