top of page

workshops

consults & lectures

Yes, je hebt de site bestudeert of het boek gelezen en je hebt er zin in. Je wilt ook een capsule. Maar je wilt ook wat persoonlijk advies of je hebt nog wat hulp nodig. Of je wilt juist je ervaring delen. Dat kan! Je kunt me boeken voor een consult,  een lezing of workshop. Neem gewoon even contact op

lecture

Ben je enthousiast geraakt door het boek, de site of mijn verhaal, en wil je dit delen? Dat kan,  je kunt me boeken voor een lezing, NL /ENG. Neem even contact op en laat me weten wat het publiek is. 

 

.

18182014 Denim leaves_leave1_1193_preview_maxWidth_1600_maxHeight_1600.jpg
06jan_capsule.jpg

The Capsule Closet Consult

 

Of je nu wel of niet het boek hebt gelezen, je wilt gewoon een capsule garderobe. En het liefst nu! Dat kan. Ik kom bij je thuis en we bouwen samen een capsule garderobe die bij jou aansluit. Ik luister naar waar je van houdt en geef je advies in wat bij je past. We ruimen samen je kast op, je krijgt styling tips, je leert combineren, je krijgt inzicht in je koop- en kleedgedrag, je leert wat goede investeringen zijn. Aan het einde van dit consult heb jij een mooi opgeruimde kast en een paar dagen erna ontvang je een document met inzichten en advies op maat. 

 

Dit is een fysiek consult. Het privé consult duurt ca 2,5  à 3 uur  en kost € 275,-

 

Note: er is op dit moment een wachtlijst

Workshops

Ben je niet zo’n lezer, maar wil je wel een capsule garderobe? Dan kun je ook een online workshop boeken. In een groep zitten 5 à 6 personen. Je krijgt uitleg over hoe je een capsule garderobe opbouwt, je maakt van te voren huiswerk en we nemen dit met de groep door. Je krijgt style advies en inzicht in je koop- en kleedgedrag. Je kunt deze workshop voor jezelf boeken, maar je kunt het ook met een groep vriendinnen of collega’s boeken. Is je groep groter dan 6 mensen? Neem dan even contact met me op en samen bespreken we de mogelijkheden.

 

Dit is een online workshop. De workshop kost €75,- per persoon en duurt ca 2,5 uur. 

 

.

05dec_BookC.jpg
bottom of page